Kennismaken met Wings Agora

Kennismaken met een school doe je natuurlijk niet alleen via onze website. Wings Agora moet je ervaren. Daarom organiseren wij ieder jaar verschillende kennismakingsactiviteiten waarop jij en je ouders onze school en onze onderwijsstijl kunnen leren kennen. Op die manier weet jij zeker dat het je enorm leuk lijkt om naar onze school te gaan en kunnen wij goed inventariseren of jij goed uit de voeten kunt met ons schoolsysteem. Meedoen of inschrijven? Lees dan snel verder hieronder!

Een eerste kennismaking

Op woensdag 1 november 2023 organiseren we om 18:30 uur een informatieavond. We starten met een algemene presentatie over Wings Agora en daarna kun je met een drankje in gesprek met onze huidige ouders, leerlingen en medewerkers. Een mooie gelegenheid om al je vragen te stellen.

Aanmelden?

Gebouw en beleving

Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van ons gebouw.

Sfeer impressie

Wings Agora ouders

Bij Wings Agora staat de persoonlijke groei van elke leerling centraal. Niet alleen wij dragen bij aan jouw schoolcarrière, jouw ouders spelen ook een belangrijke rol. Samen zorgen wij ervoor dat jij op een goede manier kunt leren en de ontwikkeling kan maken die bij jou past.

Onze Wings Agora ouders bloggen ook regelmatig. Klik op onderstaande knop om de blogs van onze ouders te bekijken.

Bekijk meer

Open Dag en meedoedag

Op zaterdag 18 november 2023 vindt tussen 10:00 en 13:00 uur onze Open Dag plaats. 

Tijdens deze dag kun je je aanmelden voor een meedoedag. Deze dagen vinden plaats in week 50 2023 t/m week 5 2024. Je maakt kennis met enkele coaches en leerlingen. We gaan samen aan de slag met een challenge.

Aan het einde van de dag sluiten je ouders aan en blikken we samen terug en beantwoorden we al jullie vragen..

Sfeerimpressie