Info voor leerlingen

Kennismaken met een school doe je natuurlijk niet alleen via onze website. Wings Agora moet je ervaren. Daarom organiseren wij ieder jaar verschillende kennismakingsactiviteiten waarop jij en je ouders onze school en onze onderwijsstijl kunnen leren kennen. Op die manier weet jij zeker dat het je enorm leuk lijkt om naar onze school te gaan en kunnen wij goed inventariseren of jij goed uit de voeten kunt met ons schoolsysteem.

Proef de sfeer

Het gebouw van Wings Niekée en Wings Agora heeft een geheel eigen sfeer. Met zwevende lokalen in het centrale atrium en het opvallende kleur- en materiaalgebruik onderscheidt het Wings-gebouw zich in alle opzichten van een traditionele school. En dat sluit naadloos aan op de kern van het Agoriaanse onderwijs: anders dan anders. 


Ervaringsverhalen van leerlingen

Wij vertellen je graag van alles over onze middelbare school, maar woorden van iemand die het zelf heeft ervaren zeggen nóg veel meer. Daarom hebben we een aantal ervaringsverhalen gebundeld van leerlingen en van ouders, zodat jij en je ouders je goed kunnen inlezen en een beter idee krijgen van Wings Agora. 


Naar het blog