Aanmeldavonden

Als je een keuze hebt gemaakt voor een middelbare school, zul je je eerst moeten aanmelden. De school waar je nu zit kan jou daarbij helpen door mee te denken over de meest passende school voor jou. De keuze voor Wings Agora als jouw (nieuwe) school, kan zo maar eens een hele goede keuze zijn! Ben je ervan overtuigd dat Wings Agora jouw volgende school gaat worden? Meld je dan snel bij ons aan. Dit kan op verschillende manieren.


Aanmelddagen:
Groep 8 leerlingen kunnen zich maandag 25 en dinsdag 26 maart 2024, aanmelden voor schooljaar 2024-2025. Dit kan tussen 17:00 uur en 19:30 uur op onze locatie aan de Oranjelaan 300 in Roermond.

Tijdens deze avond dient u het ingevuld en ondertekende aanmeldformulier van uw zoon/dochter mee te nemen en vindt er een kort gesprek plaats met u als ouder(s) en uw zoon/dochter en controleren wij enkele gegevens.

De basisschool dient het dossier van uw zoon/dochter online klaar te zetten voor een enkele VO-school.

De gegevens die de basisschool digitaal dient klaar te zetten zijn:

Aangezien wij het digitale dossier alleen kunnen downloaden door middel van het Burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter vragen wij u een kopie van de ID-kaart (voor- en achterzijde) of paspoort aan te leveren tijdens het gesprek op de aanmeldavond.

Verdere informatie ontvangen ouders/verzorgers via de huidige basisschool.